!
!
kwistenbiebel (12)_000
BORDUREN VAN TEXTIEL

Personaliseer uw textiel en geniet van uw nieuwe look.

Bedrijven, verenigingen, sportclubs, particulieren zijn welkom. Wij bieden hen de perfecte opmaak van hun logo, tekst en werken deze uit in grote of kleine hoeveelheden.

Borduren van textiel met meerdere kleuren op een professionele manier. Uw bedrijfslogo's worden aangemaakt, uw benaming of andere kan zonder probleem op uw textiel geplaatst worden.

Textiel kan eveneens door ons voorzien en geborduurd worden.

Wenst u een origineel cadeau af te geven, zowel voor een geboorte, huwelijk, verjaardag, Nieuwjaar, communie of andere, wij kunnen steeds een gepersonaliseerd item maken. Wij werken reeds vanaf 1 stuk.

Bent u een grote dierenliefhebber en wenst u uw huisdier op uw jas, sweater of andere te laten borduren? Dat kan bij ons. Bezorg een mooie duidelijke foto van uw huisdier en wij maken hiervan een borduurkaart.

Ook voor paardeliefhebbers kunnen wij nuttig zijn. Uw zadeldoeken, paardendekens, werkkledij e.a. kunnen door ons gepersonaliseerd worden. Uw logo of tekening kunnen wij aanmaken en borduren op professionele manier. U brengt uw materiaal binnen en wij zorgen voor de afwerking.

Sportclubs, horeca zaken, hotels, kleinhandelaars en vele anderen  kunnen hun werk-, en vrije tijdskledij laten personaliseren. Een kleine investering biedt een prachtige uitstraling naar buiten en een gratis reclame.

 

Voor een goede borduring is altijd (de juiste) backing vereist. Dit is een materiaal wat aan de achterzijde van de te borduren stof wordt geplaatst om de borduring de juiste stevigheid te geven en de vaak aanwezige nadelen van het te verwerken product, zoals samentrekken, opheft. Dit materiaal is er in vele diktes en soorten, zodat altijd de juiste borduring gerealiseerd kan worden. Een hiermee samenhangend product is avelon, een plastic-achtig materiaal wat bovenop de te borduren stof wordt geplaatst om te verhinderen dat de pool van sommige stoffen (zoals fleece) door de borduring heen komt, of dat de borduring in de stof "verdwijnt" (zoals bv bij badstof).

Badges of geborduurde emblemen kunnen in een grote variëteit worden gemaakt. De meest voorkomende is een badge gemaakt van een een stevige (twill) stof in een ronde of rechthoekige vorm, waarvan de rand is afgezet dmv een gefestonneerde (gestikte) rand. Er zijn echter nog veel meer soorten badges. In allerlei vormen, in reliëf, chenillle badges, geweven badges, badges met metaal, met goud- en zilverdraad, reflecterend, fluweel, klitteband, magnetisch en nog vele andere varianten.

Een badge of geborduurd embleem heeft standaard een textiel achterkant.
Andre opties zijn o.a.:
Heatseal: dmv warmte wordt deze op kleding geperst.
Stick-on: de backing is een sticker, zodat een badge (tijdelijk) ergens kan opgeplakt worden.
Velcro: hiermee zijn badges makkelijk te verwisselen.
Magneet : de badge wordt op eeen magneetfolie geplaatst.
Vraag de verschillende mogelijkheden. De kwaliteit is zeer hoog. Voor meer informatie of prijsaanvraag/bestelling mail naar : marleen@adides.be) Kleinere hoeveelheden kunnen indien nodig aangemaakt worden.

De prijs van de textiel borduring wordt bepaald door de volgende factoren:
Aantal: Bij grotere aantallen van dezelfde borduring zal de prijs lager liggen dan bij kleinere aantallen.
Positie: Plaats op het product. Moeilijk(er) te borduren plaatsen kunnen in prijs iets hoger uitkomen.
Formaat: Het formaat/aantal steken van de borduring bepaald de prijs. Een borstlogo is gemiddeld tussen 5.000 en 20.000 steken, een rugborduring is al gauw 25.000 -65.000 steken.
Borduurbestand en instelkosten: Bovenop de borduurprijs komt de prijs van het borduurbestand welke ook afhangt van het formaat/aantal steken. De prijs van het borduurbestand wordt apart berekend. Voor grotere aantallen of veel herhalingsorders kunnen vaste prijsafspraken worden gemaakt.

!

Textiel en kleding borduren

!

Textiel en kleding borduren geschiedt bij ons op computergestuurde machines. Er kan geborduurd worden op een groot aantal producten, vraag het ons, wij kunnen het wellicht leveren.
Voordat begonnen kan worden met kleding borduren heeft de machine een bestand nodig waarin het ontwerp vertaald is naar steken. Wij verzorgen ook het maken van deze borduurbestanden met behulp van speciale borduursoftware. We maken alleen borduringen van hoge kwaliteit, doordat niet "bezuinigd" wordt op het aantal steken in de borduring.
Uiteraard kan wel gekeken worden, oplossingen te vinden om binnen bepaalde budgetten te blijven, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Garens

!

Door gebruik te maken van de beste kwaliteit garens, ondergarens en hulpmaterialen komt een kwalitatief hoogwaardige borduring tot stand.
Er wordt gebruik gemaakt van polyester welke in de meeste kleuren en kleur-schakeringen leverbaar zijn. Ook is er een breed gamma aan speciale garens en hulpmaterialen waarmee bijzondere borduringen gerealiseerd kunnen worden

Algemene textiel

!
Klik hier

Wij verdelen verschillende merken.

B&C - Gildan - Fruit of the loom - Penduick - Bassimo en vele andere merken.

Klink onderstaande link en maak uw keuze : www.wic.be

Petten

!
petten

Een groot gamma petten is verkrijgbaar.

Via onderstaande link kan u zelf uw model kiezen.

www.wic.be

Logo ontwerp

!
Klik hier

Ontwerp logo voor borduren van petten

Voorbindschorten

!
Klik hier
Voorbindschorten

Schorten, lange en korte modellen. Zowel voor horeca gebruik maar ook voor eigen gebruik. Deze kunnen door ons voorzien en gepersonaliseerd worden. Grote oplagen of zelfs per stuk

 

Horecakleding

!
Klik hier

Kokskleding

Wij kunnen u horeca kledij aanleveren en borduren. Voor restaurants, traiteurs, koks, obers, opdieners e. a.

Al uw personeel piekfijn verzorgt met uw bedrijfslogo.

Al onze borduurgarens zijn 100% gegarandeerd.

Horeca

!
Klik hier
Borduren van hemden, T-shirts, schortjes, handdoeken met uw eigen naam.

Borduren van kragen, rugzijden, borsthoogte e.a.

Breng uw bedrijfslogo aan op uw gastendoekjes, servetten, e.a.

Bezorg ons uw logo, tekst en wij werken dit uit tot een professioneel resultaat. Gebruik uw bedrijfstextiel als uw naamkaartje.

Naam

!
Klik hier
Namen kunnen zonder probleem geborduurd worden op allerhande textiel.

Polo's, sweaters, hemden, jassen, badjassen, handdoeken, badhanddoeken, e.a.

Logo's of bedrijfsnamen, namen e.a. kunnen geborduurd worden of kragen, borsthoogtes, rugzijde e.a.

Breng ons uw idee, wij werken het professioneel uit.

Hond

!
Klik hier
Ontwerp borduurkaart van foto

Hond, geborduurd op afgifte van foto.

Laat uw geliefkoosd dier borduren op uw favoriete textiel. Bezorg ons een duidelijke foto en wij verwerken tot een prachtig resultaat.

Beren

!
beren
Borduren op beren

Een origneel geschenk! Voor geboorte, verjaardag, huwelijk, zo maar...

Laat je persoonlijke tekst borduren op de door u gekozen beer

Mogelijke groottes : Bruine beer : 35 cm, bruine beer 50 cm, beige beer 35 cm en beige beer 50 cm.

 

 

Kinderbadjas

!
Borduren van namen en/of figuurtjes
Namen, figuren e.a. kunnen uw kinderbadjas personaliseren. Ideaal voor cadeau maar ook speciaal voor je eigen baby.